3.10.05

Boikott! Arulage, kuid vajalik.

Kohukese-lugu ei ehmatanud mind enam mitte üks raas, pigem tekitas tülgastust. Keskile (ei pane linki meelega!) ei lähe ikka mitte miski korda.

Ehk peaks kutsuma inimesi üles boikoteerima kogu seda jama, mis sittab (vabandust) Eesti ühiskonda? Boikoteeriks Keskerakonda, boikoteeriks Kruuda ärisid ning nende kaupa ja kogu seda muud jama, mis sülitab seaduskuuleka ja end eetiliseks pidava inimese hinge...

Vaja on mõtestatud eiramist. Lõpetan tänasest Tallinna Piimatööstuse kaupade ostmise (sest ei soovi toetada Keskerakonda). Kalevi kommide asemel võib tarbida ka lätlaste omi (milline enesealandus, süüa lätlaste kommi). Minu pisike boikott ei tee Kruudat ega Keskerakonda vaesemaks, kuid vähemalt ma ei toeta sel juhul Keskerakonda. Saan aru, et see on lapsik, aga siiski parem kui vaikimine.

Ka Keskerakonna algatet rahvahääletusi tuleb eirata - mitte ainult konkreetset munitsipaalkorterite küsitlust, vaid kõiki. Jürgen Ligi kutsus samuti üles Keskerakonna munitsipaalkorterite küsitlust eirama, aga minu üleskutse pole sellega seotud. Ma ei kutsu üles kohalikel valimistel Reformi hääletama, sest elu on näidanud, et neile meeldib koostöö Keskiga. Kui kaalute, keda valida kohalikel valimistel, siis kui te pole just Keskerakonna pooldaja, valige mõni erakond, kes mingil juhul ei tee koostööd Keskerakonnaga. Aga valima minge kindlasti. Kui valima ei lähe, siis pole ka pärast õigust kohaliku valitsemise otsuseid arvustada või kiita.

2 kommentaari:

Marek ütles ...

jah, olen sinuga nõus. kruuda võib toetada, keda tahab; savisaar võib reklaamida ennast millega tahab - nende isiklik probleem. aga nii valetada, nagu see mäng praegu käib? no sorry. boikott kalevile kuni 3. novembrini. Viva la Laima :)

Olev ütles ...

Ma juba augusti lõpul lõpetasin Kalevi toodete ostmise. Tore, et on võetud vaevaks seda laiemalt propageerida!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.