9.9.06

Kuidas saada palju-palju blogilugejaid?

Reegel 1: kui tahad kiiret populaarsuse kasvu, siis pane postitusele seksikas pealkiri. Näiteks: "Reiljan ahistas lapsi?" Seejärel kirjuta, mida sülg suhu toob. Tulemuseks tuleb hulk blog.tr.ee lugejaid Su postitust lugema ning seda tõstetakse esile.

Reegel 2: kui tahad, et inimesed tuleksid Su ajaveebi ka edaspidi lugema, siis pane jutujupile hää ja ahvatlev päälkiri, aga ära peta seejuures lugejat, vaid pea silmas, et pealkiri räägiks samast asjast kui postituski. Sel juhul tulevad endiselt blog.tr.ee lugejad Su ajaveebi, aga nad ei pettu ning võivad edaspidigi Su postitusi lugeda.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis ma oskan kosta, see pealkirja müük toimub töesti hästi. samas kui stabiilselt teatud teemasid puudutad, mis mingile seltskonnale meeldib, vöib leida teinegi kord samu inimesi oma blogi lugemas.

siiani pole selle nimel ise töötanud, et hea pealkiri ja sisutu sisu. püüan rohkem sisu ja pealkirja hoida samad ja blogin siis, kui on miskit öelda-näidata. ei viitsi tühjast kohast miskit tekitada. laisk selleks.

muidugi juurde annab külastusi ka erinevates foorumites olemine ja oma nime all blogi linki hoida. vot sealt tuleb ka nii mis koliseb lugejaid.

kuigi ise sooviks rohkem püsivaid lugejaid ja teemasse kommentaarijaid juurde, kui juhukasutajaid meeletus koguses, kes loodavad leida rohkem, kui suudab tegelt pakkuda...

Anonüümne ütles ...

Kuskil neti avarsutes olid Delfi pealkirjade generaator olemas? Lugejaid tahad, siis võid seda oma postituste pealkirjadeks kasutada. See peaks nii mõndagi intrigreerivat valmis genereerima ja blog.tr.ee uue süsteemi järgi on lootust pidevalt top10's olla ning juhulugejaid koguda.

Kuna viimasel ajal on neid kirjutajaid ju nii palju tekkinud, siis millegipärast olen end blog.tr.ee vahendusel uusi postitusi ülevaadates tabanud pigem autoreid vaatamast enne kui pealkirjale rõhku pööran.
Kõigepealt vaatad kiirelt üle ega nö. "tuttavad" midagi kirjutanud ei ole ja siis kui aega üle jääb vaatad juba selle pilguga mis ülejäänud kirjutavad.

Lihtsalt hoiatus blogger.com kasutajatele kes on oma konto migreerinud ümber uue blogger beta peale. Uued blogger beta kasutajad ei saa millegipärast jätta kommentaare enam vanadesse ümber migreerimata bloggeri blogidesse. See featuur pidavat veel "coming soon" staatuses olema. Jube tüütu.

Anonüümne ütles ...

Niimodi saab ka rohkem lugejaid, kui helistada kõigile oma sõpradele ja paluda oma blogi vaadata.

Ma sain nii neli külastajat ükskord.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.