17.9.07

Tartus tuleb oktoobris väga hea Hiina võitluskunstide seminar

8.-27. oktoobril toimuvad Tartus taas tunnustatud hiina meistri Zhang Shangmini kursused. Põhilises kavas on kaks erinevat treeningut: "Taiji ja qigong" ja "Kombineeritud sisemine stiil", mis sisaldab nii taiji, xingyi kui ka bagua elemente.

Trennid toimuvad õhtuti orienteeruvalt viis korda nädalas. Täpset ajakava ja kursuste maksumust näed Festivitas Artiumi kodulehel.

6. oktoobril kl. 14.00 on Veski villas (Veski tn.6) võimalik kuulata-vaadata meister Zhangi loengut "Liikumine ja lõdvestus, wushu ja qigong".

Zhang Shangmin on õppinud maailmakuulsa võitluskunstide meistri Sha Guozhengi juures ning on nii sisemiste kui väliste stiilide nagu Taiji, Bagua, Xingyi, Tanglang ja Shaolin tunnustatud meister. Muuhulgas valdab ta paljusid relvi nagu mõõk, oda, saabel jt.

Zhang Shangmin on võitnud Hiina üleriigilised xingyi meistrivõistlused 1998, Shandongi wushu meistrivõistlused 1984 ja 1986 ning palju kohalikke võistlusi. Tema õpilased on võitnud Hiina xingyi meistrivõistlused 1999-2001.

Meister Zhang on Shandongi provintsi xingyi assotsiatsiooni asepresident, Weifangi wushu klubi president, I kategooria wushu kohtunik.

Kommentaare ei ole:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.