10.11.05

PÖFF ja ajaveebnikud, 3. vaatus

PÖFFi turundusjuht Eva Luigas palus mul avaldada järgmise teate:

Armsad ajaveebijad ja igat sorti blogijad,

Tobe lugu. PÖFFi meeskond sai teie algatusest täna kõige viimasena teada ja see pole üldse tore. Nii ei ole ilus teha! Samas jälle ei saa kedagi keelata tegemast PÖFFi ajaveebi, seda usinalt huviliste poolt täiendada ning seda kõike omade seltsis siis lugeda. Selleks aga, et saada ajakirjanikuna akrediteeringut PÖFFile, on vaja minna PÖFFi kodulehele ning täita ära taotlus. Lisainfot akrediteerimise kohta samalt lehelt aadressil www.poff.ee

Lugupidamisega,

Eva Luigas
Marketing manager
Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival


Kristjani kommentaar:

Suurepärane näide moondunud infost. Tegelikult oli algne idee see, et viis ajaveebnikku saavad akrediteeringu ning on festivalil sama moodi nagu ajakirjanikud, kajastades festivali oma meediakanalis. PÖFFi ajaveebi loomine on ooper omaette, mis vajab põhjalikku läbikaalumist. Kuigi oleks vahva, kui pärast filmi vaatamist saaks minna PÖFFi veebi ja kirjutada oma muljetest.

Aga üleskutse ajaveebiinimestele, kes armastavad filmikultuuri ja tahaksid teha alternatiivset kultuuriajakirjandust: minge ja akrediteeruge ajakirjanikena. Hoian pöialt, et vähemalt mõned teist pääsevad läbi sõela ning saan põnevaist filmest te ajaveebest lugeda.

Täiendet:

Me ei ole osa PÖFFi avalike suhete ahelast. Lihtsalt proovisime väheke head festivali aidata. Pärast sellist jama tekkib vägisi tahtmine edaspidi enam mitte aidata. Edukat festivali sellegi poolest.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kristjan, PÖFF-i veebis on siiani ju olnud olemas võimalus filme kommenteerida. Blogiks seda nimetada ei saa, kuid funktsioon jääb samaks.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.