30.12.05

Kodutehnika Mustika OnOffist

OnOff saatis mulle postkasti pakkumise, milles oli Samsungi DVD-kirjutaja-mängija DVD-R119 eripakkumine: neljalt tonnilt kahele alla hinnatud. Läksime Mustika OnOffi seda kaema ja mõtlesime isegi ostu peale. Õnneks küsisin enne müüjalt (vist küll) võhikliku ja harukordselt lolli küsimuse: "kas sellega saab salvestada samal ajal kui telekast midagi muud vaadata?"

Müüja vaatas veidi kaastundlikult mulle otsa ja ütles: "Ja-jah, muidugi saab. Aga ärge seda mudelit küll ostke, ma kohe üldse ei soovita - see ei kirjuta DVD-R+ formaati ja pole muidu ka suurem asi." Siis me ei ostnudki.

Kunagi ostame DVD-kirjutaja-mängija kindlasti. Ja kindla peale OnOffist, sest sealsed müüjad jagavad asja minust paremini.

2 kommentaari:

Oliver ütles ...

Sellist suhtumist ootaks mujaltki tehnikakauplustest, sest kõigega niikuinii ei jõua kursis olla ja ma usun, et paljud avastavad alles kodus, et oh ebaõnne, müüja ei rääkinud ilmnenud puudustest sõnagi ning proovis lihtsalt taipamatule kliendile kotti pähe tõmmata. Kahjuks on tänapäeval olukord müüjatega nii halb, et tihtilugu peab ise müüjatele seletama mida nad müüvad.

Anonüümne ütles ...

pole just dvd mängija, aga läheb ka teemasse. otsin hiljuti külmkappi, disaini ja suuruse poolest tundus samsungi oma täitsa tore. igaks juhuks küsisin ka liivalaia omega kodukaupade poe müüjalt soovitust. ta ütles otse, et garantiiremondi töökojad on samsungitest umbes. ja soovitas hoopis tüki odavamat kappi. igatahes sinna poodi julgen ja tahan järgmine kord jälle minna.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.