3.2.06

2 unenägu

Olime Eneliga kuskil vanas talumajas peol. Äkki avastasin, et Eneli kadunud. Läksin teada otsima, kuid unustasin prillid ette panna.

Leidsin Eneli pööningult, kus ta vaatas selle teise otsa ja miski valmistas talle pöörast lõbu. Ma ei näinud, mis oli selle põhjuseks, sest prille ju polnud. Palusin tal jutustada, mis seal on, sest maailm on see, mida jutustad.

Ta oli leidnud pisikesed Harry Potteri ja Hermione Grangeri, kes istusid tillukeses õlgedest tehtud veoautos ning üritasid teeselda vanamoelisi nukke. Paraku oli Potteril köha ja ta läkastas pidevalt. Nii me nad kätte saimegi.

Potter ja Granger olid vaimselt tugevalt alaarenenud - nii umbes kolmeaastase lapse tasemel. Nende taskuis elasid mingid pisikesed tüütud ja kohati tigedavõitu sokiloomad. Aga siis, kui sokiloomad juba olid sind kord omaks tunnistanud, olid nad väga nunnud ja lalisesid sõbralikult mõttetusi.

---

Väga hästi toimib selline kaarditrikk, et sehkendad kaardipakki ainult ärtud ja ristid ning siis lased suvalisel inimesel tõmmata pakist kümme kaarti ja need ümber pöörata. Kui ta vaatab hämmeldunult ainult ristisid ja ärtusid, mis ta on tõmmanud, siis pead pausi välja ja lausud soome aktsendiga: "Hearts and clubs always win"

---

Vat sellised unenäod siis.

2 kommentaari:

mamza ütles ...

oi, see 2. uni on väga hea!

Kristjan Otsmann ütles ...

väga diip, ei saa kurta :)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.