5.7.06

IT-hariduse promokeskkond alustas

Täna avati IT-haridust promov keskkond StartIT.ee. Kuigi keskkond pole veel täielikult käima läinud (foorumis teemad tühjad ning mõned pisivead ka küljes), on see parem kui mitte midagi. Haridusteed valivad noored saavad keskkonnast infot IT-õppimisvõimaluste kohta, veidi staatilist ajupesu IT õppimise kasulikkuse teemal ning keskkonna tegijate edulugusid lugeda.

Tore idee, kuid interaktiivsust jääb vajaka: võiks ju tekitada skypecaste IT-hariduse promomiseks kõvade tegijate kaasabil, panna RSS lehele külge, lisada IT-aladele sisseastujatele teadmusveebi ehk viki. Ainus interaktiivne osa on teadmiste test, mis on selline... keskmiselt geniaalne: mõned vastused on kaheti tõlgendatavad, mõni küsimus puudub sootuks.

Kuulge, kodanikud, tehke ikka interaktiivne keskkond. IT pole ju nii staatiline ja igav nagu promokeskkonna praegune versioon!

Täiendet: Elioni pealik Valdur Laid põhjendas interaktiivsuse puudust sellega, et oli vaja sisseastumisajaks saada promokeskkond üles, et see suunaks sisseastujaid IT-hariduse poole. Keskkonna arendus pidavat jätkuma. Loodame.

Kommentaare ei ole:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.