28.2.08

Hiina tervisevõimlemine algajatele

Mart Parmas otsustas Hiina tervisekultuuri hakata jagama ka väheke laiematele massidele. Kellele pakub huvi Hiina enesekorrastamise süsteem qigong, vaadake videoõpetust aadressilt qigong.zzz.ee. Süsteem lihtne: vaatate, mis videos toimub, ja teete järgi.

Kellel asja vastu rohkem huvi, helistage Mardile (50 91279) ja pange end trenni kirja. Või kirjutage talle mart-at-selgepilt.ee. Trennid toimuvad Tallinnas Mainori majanduskoolis (Kuhlbarsi 1) esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 18-20. Mind leiate neist trennidest tavaliselt esmaspäeviti ja kolmapäeviti :) Peale qigongi õpite seal vahel shindod, vahel shiatsut, vahel taijid, vahel tui na'd... Ehk siis saate ida kehakultuurist avara pildi ette. Soovitan soojalt - olen käinud Mardi trennis ligi kaks aastat ning õppinud väga palju. Ja tervis on parem kui kunagi varem viimase kümne aasta jooksul.

2 kommentaari:

v. ütles ...

Ilmselt oled varem maininud, aga küsiks üle - kas sinna trenni võib lihtsalt suvaliselt kohale jalutada või tuleks eelnevalt registreerida? Ja palju see maksab?
Tänud!

Kristjan Otsmann ütles ...

Eks oleks hea Mardile ette helistada. Aga vist võib ka lihtsalt kohale tulla.

Siiani on maksnud 350kr/kuu (käi, palju tahad) või 50kr/kord.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.