4.4.06

Eesti erakond

Oeh, lihtsalt ei viitsi ilkuda erakonna "Eesti eest" nime kallal. Leheneeger juba ütles kõik ära. Kui keegi tahab pappi teenida, siis registreerige kiiresti eestieest.ee ära - domeen on praegu vaba.

Need poliitikud ajavad ka asju nii poolikult. Kui on isu teha konservatiivne populismimaiguline erakond, siis võiks selle nimetada Eesti erakonnaks. "Vali mind ja sul hakkab parem," võiks nende slõugan olla.

Idioodid Res Publica on muidugi omadega hädas, aga miks Isamaaliidule oli seda ühinemist vaja? Seda mu kärbatand keskharidusega mõistus ei võta. Oleks siis võind kaks erakonda teha: ühes aatemehed ja teises olegrebased.

8 kommentaari:

Larko ütles ...

Vähemalt kindlustasid Riigikokku saamise. Halvimal juhul oleksid mõlemad künnise alla kukkunud. Seepärast vist ühinesidki.

Anonüümne ütles ...

Mass, liikmed, organisatsioon. Kui sul on megalt inimesi ja vinge organisatsioon, ei jää see populaarsus ka tulemata. Parem olla 1% osanik Hansapangas, kui 90% Nehatus :-)

Anonüümne ütles ...

Hmm, minul oli esimene assotsiatsioon selle nimega: "Eesti eest" = "Tropid eest" (loosung, mis hiljuti rippus Kristiine viaduktil, vist oli Reformarite oma :)

Kristjan Otsmann ütles ...

Larko, Sul on ilmselt õigus. Kuigi Isamaa riskid on ses suhtes oluliselt väiksemad mu hinnangul.

Priit, pole massi, no ei ole. Mõned liikmed oleks erakondadel niigi ja kahe organisatsiooni liitmisega on alati igavene kepp. Respi ja Isamaad ühendab ainult konservatiivsus. Kardan, et sellest jääb väheks.

Kaja, "Tropid eest" - kõlab nagu kraanajuhtide loosung :D Aga leidsin tänu Su mõtteseosele tegeliku erakonna tagamõtte: "Eesti (tuleb) eest (ära koristada)" ;)

Anonüümne ütles ...

Pole? Mingi 9000 liiget on Eesti kohta päris hea hulk?

Kristjan Otsmann ütles ...

Priit, liikmete hulga suhtes on Sul õigus. Teisest küljest võib osa liikmeid lahkuda liiterakonnast, sest tegemist pole enam nende poliitilistele ideaalidele vastava parteiga.

Anonüümne ütles ...

loll olen ja lolliks jään

Anonüümne ütles ...

Muidugi osa võib, samas võib ka osa RP'st juba lahkuma hakanuid nüüd hoopis jääda.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.